WANTED: ACCOUNTMANAGER

16-05-2017 Om de positie van Height Specialists verder te versterken zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle ACCOUNTMANAGER.

Height Specialists is een innovatieve en dynamische organisatie in de markt van Rope Access. Met behulp van Rope Access technieken biedt Height Specialists oplossingen bij werkzaamheden op hoogte en op moeilijk bereikbare plaatsen. Naast operationele werkzaamheden verzorgt Height Specialists ook Rope Access trainingen op verschillende niveaus.

Veiligheid is altijd onze hoogste prioriteit. Wij werken volgens de hoogste veiligheidseisen en voldoen aan alle in de markt vereiste certificeringen (IRATA, VCA-P en ISO-9001).

Onze nieuwe accountmanager heeft affiniteit met ons werkgebied en heeft een duidelijke affiniteit met Rope Access en alles wat daarmee te maken heeft.

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe klanten, het ontwikkelen van new business en het verder uitbouwen van de huidige klantrelaties. Je werkt resultaatgericht met veiligheid en kwaliteit als uitgangspunt.


Je kan eenvoudig schakelen van uitvoerend naar strategisch niveau en andersom, en je bent zelfstandig en punctueel. Jouw kennis en ervaring zijn de basis, jouw persoonlijke manier van werken verschaft jou de gunfactor. Je bent zowel verbaal als schriftelijk vaardig in het Nederlands en Engels. Je bent gedreven, resultaatgericht, initiatiefrijk en leergierig.

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt relevante ervaring in een commerciële functie. Je bent gewend te werken met duidelijke interne processen en afspraken. Daarnaast is het je tweede natuur om commerciële doelstellingen na te streven en financieel rendement op projecten te behalen.

Naast een marktconform salaris stellen wij je een laptop, telefoon en auto van de zaak ter beschikking.

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je motivatie en cv ter attentie van Henri Hoogenes naar: info@heightspecialists.com. Voor vragen kan je ook bij hem terecht. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


< Nieuwsoverzicht