Advertising

In de afgelopen 20 jaar heeft Height Specialists bewezen dé meest betrouwbare partner te zijn voor het plaatsen van grote doeken en ander promotiemateriaal op moeilijk bereikbare plekken. Onze aanpak zorgt voor een zo veilig mogelijke werkomgeving en minimale overlast voor de omgeving.

Werkzaamheden

De werkzaamheden die Height Specialists voor u kan uitvoeren zijn divers. Naast het monteren van grote (reclame)doeken, voeren we ook promotionele activiteiten uit, bv. een spectaculaire opening van uw bedrijfspand, productpresentaties en/of stunts.

Snel en efficiënt schakelen

Doordat Height Specialists beschikt over een groot team met goed getrainde eigen mensen en ervaren projectmanagers, kunnen wij snel schakelen. Wij zijn gespecialiseerd in complexe en multidisciplinaire projecten, ook als daar tijdsdruk of strikte regelgeving bij komt kijken. Height Specialists is in staat om u volledig te ontzorgen en neemt de organisatie van de werkzaamheden van A tot Z voor haar rekening.

Actuele projecten

  • XL doek

    XL doek
    Wat? Periodiek vervangen XL doek aan de gevel Waar? A-locatie langs de A13 Hoe? Door de vorm van het gebouw én het drukke parkeerterrein eronder is bevestiging van de doeken door middel van Rope Access een logische keuze. Op deze manier worden de doeken sneller en veiliger bevestigd dan door middel van een kraan of hoogwerker.
  • Vervangen pandbelettering

    Vervangen pandbelettering
    Wat? Vervangen belettering en onderhoud geveldecoratie Waar? Diverse locaties Hoe? Een internationale hotelketen is een rebrandingstraject ingegaan. Onderdeel hiervan is het vervangen van de belettering op de hotelpanden. Bij een aantal vestigingen is de belettering op een moeilijk bereikbare plaats voor bijvoorbeeld een hoogwerker. Bij die vestigingen vervangen wij de belettering door middel van Rope Access. Tevens nemen we gelijk een stukje onderhoud voor onze rekening door op de desbetreffende plekken te schilderen.Onze Divisies

Wij leveren mensen, materiaal, kennis en kunde in verschillende vakgebieden en bedrijfstakken. Veiligheid staat altijd voorop.