Civil & Infrastructure

Met ruim 10 jaar ervaring binnen deze bedrijfstak is geen enkel civiele of infrastructurele uitdaging ons te groot. Door het werken met Rope Access techniek kunnen we snel en efficiënt werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen uitvoeren. Het resultaat: optimale veiligheid en een minimale overlast en/of buitenbedrijfstelling.

Werkzaamheden

De werkzaamheden die Height Specialists voor u uit kan voeren zijn divers en variëren van glasbewassing en schilderwerk (op moeilijk bereikbare plaatsen) tot complexe onderhoudsprojecten. We werken vooral in woonwijken, winkelcentra, op bedrijventerreinen en bij infrastructurele objecten.

Snel en efficiënt schakelen

Doordat Height Specialists beschikt over een groot team met goed getrainde eigen mensen en ervaren projectmanagers, kunnen wij snel schakelen. Wij zijn gespecialiseerd in complexe en multidisciplinaire projecten, ook als daar tijdsdruk of strikte regelgeving bij komt kijken. Height Specialists is in staat om u volledig te ontzorgen en neemt de organisatie van de werkzaamheden van A tot Z voor haar rekening.

Actuele projecten

 • Glasbewassing atrium

  Glasbewassing atrium
  Wat? Reinigen van het glazen atriumdak Waar? Overheidsgebouw in Den Haag Hoe? In het atrium van dit gebouw staan kunst en bomen. Hierdoor, en om de overlast voor het personeel tot een minimum te beperken, was het plaatsen van steigers geen optie. Doordat we met behulp van Rope Access in dag- en nachtdiensten werkten zorgde dit voor minimale overlast. Bovendien konden we op deze manier in zeer korte tijd voor een stralend resultaat zorgen.
 • Glasbewassingsconstructie

  Glasbewassingsconstructie
  Wat? Waterdicht maken Waar? Amsterdam Hoe? Onder de glasbewassingsconstructie van dit gebouw was een lekkage. Voor de werkzaamheden was het gebruik van een hoogwerker niet mogelijk door de ondergrondse parkeergarage. We hebben met behulp van Rope Access alle rails gedemonteerd, alles eronder waterdicht gemaakt en tot slot alle rails weer teruggeplaatst. 
Als één van de betrokken partijen hebben we veel werk verricht in de voorbereidingen bij het komen tot de best mogelijke oplossing voor dit complexe project.
 • Spoorviaduct

  Spoorviaduct
  Wat? Reinigen en impregneren Waar? Rotterdam Hoe? We reinigden en impregneerden de betonnen overbrugging van het spoor, met als doel om betonrot tegen te gaan. Aangezien de stroom van de bovenleiding af moest konden we met een groot en flexibel team de klus in nachtdiensten klaren. De HSL kon zonder problemen volgens de normale dienstregeling rijden.Onze Divisies

Wij leveren mensen, materiaal, kennis en kunde in verschillende vakgebieden en bedrijfstakken. Veiligheid staat altijd voorop.