Energy & Renewables

Ons team van experts heeft ruime ervaring met werkzaamheden aan zowel traditionele en nieuwe energie producerende installaties. Door het gebruik van Rope Access techniek kan Height Specialists moeilijk bereikbare plaatsen relatief eenvoudig bereiken. Dit scheelt u veel doorlooptijd bij het realiseren van het project.

Werkzaamheden

De werkzaamheden die Height Specialists voor u kan uitvoeren zijn divers. Zo kunnen we allerlei soorten onderhoud en inspecties verrichten op bv:

  • Elektriciteitscentrales 
  • Kolencentrales 
  • Kerncentrales 
  • Windmolens

Drone-inspecties

Steeds vaker maakt Height Specialists gebruik van (uiterst efficiënte) drone-inspecties in combinatie met Rope Access techniek bij werkzaamheden aan energie producerende installaties.


Snel en efficiënt schakelen

Doordat Height Specialists beschikt over een groot team met goed getrainde eigen mensen en ervaren projectmanagers, kunnen wij snel schakelen. Wij zijn gespecialiseerd in complexe en multidisciplinaire projecten, ook als daar tijdsdruk of zeer strikte regelgeving bij komt kijken. Height Specialists is in staat om u volledig te ontzorgen en neemt de organisatie van de werkzaamheden van A tot Z voor haar rekening.Onze Divisies

Wij leveren mensen, materiaal, kennis en kunde in verschillende vakgebieden en bedrijfstakken. Veiligheid staat altijd voorop.