Marine & Offshore

Met ons hoofdkantoor nabij Rotterdam en vestigingen in Dubai en Lagos is de link naar offshore- en maritieme projecten snel gelegd. We hebben inmiddels veel ervaring opgedaan in deze industrie.

Werkzaamheden

De werkzaamheden die Height Specialists voor u kan uitvoeren zijn divers. Zo kunnen onze professionals allerlei soorten onderhoud verrichten, bv het schilderen van schepen of het onderhouden van scheepskranen. Maar we voeren net zo makkelijk een gedetailleerde inspectie van een platform voor u uit.

Snel schakelen

Doordat Height Specialists beschikt over een groot team met goed getrainde professionals en ervaren projectmanagers, kunnen wij snel schakelen. Ons team staat ‘in no time’ voor u klaar, waar dan ook ter wereld! Height Specialists is in staat om u volledig te ontzorgen en neemt de organisatie van de werkzaamheden van A tot Z voor haar rekening.

Actuele projecten

  • Helidek

    Helidek
    Wat? Coating aanbrengen op het helidek van een jack-up platform Waar? Scheepswerf Hoe? Door het onderhoud aan de cantilever lag het helidek van het platform boven water. Door snelle inzet van onze professionals kon met Rope Access techniek de nieuwe coating van het helidek binnen 2 weken worden aangebracht waardoor het platform razendsnel voor een nieuw project in internationale wateren kon worden ingezet.
  • Transformatorplatform


    Transformatorplatform

    Wat? Spotrepair en schilderswerkzaamheden
 Waar? Duitse Noordzee wateren
 Hoe? Op een nieuw transformatorplatform, in het centrum van een
 windturbinepark, voerden we laatste werkzaamheden uit voor ingebruikname. We konden snel starten en in twee ploegen zorgden we dat deze werkzaamheden goed en snel werden uitgevoerd.Onze Divisies

Wij leveren mensen, materiaal, kennis en kunde in verschillende vakgebieden en bedrijfstakken. Veiligheid staat altijd voorop.