Proces & Petrochemical

Ons team heeft jarenlange ervaring in de petrochemische- en procesindustrie. Wij kunnen u daarom als geen ander ondersteunen bij projecten waar veiligheid en/of gevaar van buitenbedrijfstelling bij komen kijken.

Werkzaamheden

De werkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren zijn bijzonder divers. Zo kunnen onze professionals allerlei soorten onderhoud en inspecties verrichten op bv:

 • Olieraffinaderijen
 • Grote opslagtanks
 • LNG-terminals
 • IJzer- en staalfabrieken
 • Chemische installaties

Snel en efficiƫnt schakelen

Doordat wij beschikken over een groot team met goed getrainde eigen mensen en ervaren projectmanagers, kunnen wij snel schakelen. Wij zijn gespecialiseerd in complexe en multidisciplinaire projecten, ook als daar tijdsdruk of zeer strikte regelgeving bij komt kijken. Wij zijn in staat om u volledig te ontzorgen en nemen de organisatie van de werkzaamheden van A tot Z voor onze rekening.

Actuele projecten

 • Onderzoek valleidingen

  Onderzoek valleidingen
  Wat? Niet-destructief onderzoek van valleidingen d.m.v. ultrasone metingen Waar? Staalfabriek Hoe? In de korte downtime van de fabriek hebben we de dikte van de valleidingen gemeten. Het productieproces kwam door onze snelle inzet niet stil te liggen.
 • Herstel stormschade

  Herstel stormschade
  Wat? Herstel stormschade en preventie toekomstige calamiteiten Waar? Chemieterminal Hoe? Tijdens storm was de wind onder het tankdak geslagen. We hebben de schade hersteld en daarna ook constructionele aanpassingen aan de tanks gedaan om het probleem in de toekomst te voorkomen. Door toepassing van Rope Access konden we voor deze klant voor een aanzienlijk kortere doorlooptijd zorgen.Onze Divisies

Wij leveren mensen, materiaal, kennis en kunde in verschillende vakgebieden en bedrijfstakken. Veiligheid staat altijd voorop.