Training & Advice

Bent u op zoek naar de veiligste oplossing bij uw werk op hoogte? Dan bent u bij Height Specialists aan het juiste adres.

Height Specialists is al ruim 10 jaar een officieel erkend IRATA trainingsinstituut. IRATA is een internationaal erkende opleiding, die wereldwijd staat voor een kwaliteitswaarborg op het gebied van klimmen. Maandelijks verzorgen we een training van een week, waarna het examen door een onafhankelijke examinator wordt afgenomen.

Heeft u wel te maken met werken op hoogte, maar werkt u niet met touwtechnieken? Iedere maand biedt Height Specialists diverse cursussen Werken op Hoogte. Afhankelijk van uw werkzaamheden leren onze ervaren trainers u in elk van deze cursussen hoe u veilig op uw werkplek kunt werken.

IRATA trainingen

Onze gediplomeerde instructeurs bieden training op alle IRATA niveaus:

  • Trainee Technician (IRATA level 1)
  • Operative Technician (IRATA level 2)
  • Supervisor Technician (IRATA level 3)


Klik hier voor meer informatie over deze trainingen
Meld je hier aan voor een IRATA training

Werken op Hoogte trainingen

Height Specialists biedt de volgende trainingen op het gebied van Werken op Hoogte:

  • Werken op Hoogte 1 – basis
  • Werken op Hoogte 2 – voor leidinggevenden en voormannen
  • Redden op Hoogte – alleen te volgen na het behalen van
    Werken op Hoogte 1 en/of 2


Klik hier voor meer informatie over deze trainingen
Meld je hier aan voor een WoH training

Advies

Al onze trainers hebben jarenlange praktijkervaring als het gaat om werken op hoogte en moeilijk bereikbare plaatsen. Zij zijn bovendien op de hoogte van de desbetreffende veiligheidsvoorschriften en de actuele regelgeving. Bent u dus op zoek naar advies voor uw specifieke werkomgeving, dan helpen we u graag met het vinden van de juiste oplossing. Neem contact met ons op.

 

 

Maatwerk trainingen

Wilt u een training die toegespitst is op uw bedrijf? Onze ervaren trainers denken graag met u mee en stellen een training samen die naadloos aansluit bij uw specifieke werkomgeving. Heeft u hier interesse in, neem dan contact met ons op.Onze Divisies

Wij leveren mensen, materiaal, kennis en kunde in verschillende vakgebieden en bedrijfstakken. Veiligheid staat altijd voorop.